Selam dostlar,
Uzun zamandır Instagram reklamcılığıyla ilgilenen biri olarak edindiğim tüm tecrübeyi, istatistikleri ve taktikleri derleyip tek bir e-kitapta toplamaya calistim.
İster ürün sat, ister hizmet tanıt, istersen de affiliate ile uğraş… Bu kitap sana yol haritası olur.
Kitapta Neler Var?
Yeni başlayanlar için sade anlatım,
Dijital pazarlamacılar,
Dropshipping / E-ticaret işi yapanlar,
Ajans kurmak isteyen girişimciler,
Reel/Story reklamına kafayı takan herkes için uygun ve okumasi kolaydir.
Satis Fiyati Sadece 1.999 TL (Bir reklamda harcayacağın bütçeyle yatırımını yap, aylarca faydasını gör.)
Not: Kitap PDF formatında, mobilde bile çok rahat okunur. Her sayfa dolu dolu, çöp bilgi yok.
Bu işi reklam panelinden girip parayı çöpe atanlar değil, bilerek yönetenler kazansın diye yazdım.
Okuyan herkesin eline, emeğine sağlık şimdiden 🙌
Uzun zamandır Instagram reklamcılığıyla ilgilenen biri olarak edindiğim tüm tecrübeyi, istatistikleri ve taktikleri derleyip tek bir e-kitapta toplamaya calistim.
İster ürün sat, ister hizmet tanıt, istersen de affiliate ile uğraş… Bu kitap sana yol haritası olur.
Kitapta Neler Var?
- Dijital Pazarlama ve Instagram Reklamcılığı üzerine temel bilgiler
- Türkiye'deki Instagram kullanıcı sayısı, yaş grubu, davranışlar vs. gibi güncel istatistikler
- Reklam stratejine destek olacak araçlar ve otomasyon tavsiyeleri
- Yerel (örneğin İstanbul içi) ve global hedefleme nasıl yapılır detaylı anlatım
- Hedef kitleye göre reklam kurulumu adım adım
- Etkileşim, dönüşüm, erişim gibi metriklerin nasıl takip edileceği
- Bonus 1: Cloaker kullanımı ve daha risksiz, etkili yönetim
- Bonus 2: Reklamda sık yapılan hatalar ve çözüm önerileri
Yeni başlayanlar için sade anlatım,
Dijital pazarlamacılar,
Dropshipping / E-ticaret işi yapanlar,
Ajans kurmak isteyen girişimciler,
Reel/Story reklamına kafayı takan herkes için uygun ve okumasi kolaydir.
Satis Fiyati Sadece 1.999 TL (Bir reklamda harcayacağın bütçeyle yatırımını yap, aylarca faydasını gör.)
Not: Kitap PDF formatında, mobilde bile çok rahat okunur. Her sayfa dolu dolu, çöp bilgi yok.
Bu işi reklam panelinden girip parayı çöpe atanlar değil, bilerek yönetenler kazansın diye yazdım.
Okuyan herkesin eline, emeğine sağlık şimdiden 🙌