Duyuru

Daralt
Henüz duyuru yok

Riot'un VP fiyatları çok yüksek

Daralt
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Riot'un VP fiyatları çok yüksek

Riot'un VP fiyatları çok yüksek geliyor. Geçen ay 2950 VP için 750 TL ödedim, bu ay fiyat artışıyla birlikte 900 TL olmuş. Bu fiyata hiçbir bundle'ı komple alamıyorsunuz bile. BTKGame güvenilir mi? Bir de son yamayla birlikte Chamber nerf yedi, artık teleport mesafesi kısıtlandı ve headhunter silahının fire rate'i düşürüldü. Bu değişiklik sonrası meta'da hangi duelist ve sentinel ajanlar daha popüler olur sizce? Ben Reyna ve Killjoy oynuyorum genelde, duelist olarak Jett'e geçmeli miyim? Yoksa Phantom ile oynamaya daha uygun olan Neon daha mı mantıklı?

Aynen dostum, VP fiyatları gerçekten uçtu. Riot her ay düzenli zam yapıyor gibi, artık bundle almak neredeyse imkânsız hale geldi. BTKGame konusuna gelirsek, ben birkaç kez oradan VP aldım, şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Kodlar genelde anında geliyor ama yine de ödeme kısmında dikkatli olmakta fayda var. Resmî satıcı olmadıkları için bazen “stok yok” bahanesiyle geç gönderebiliyorlar.

Chamber nerf’ü ise bence gayet yerindeydi ama artık eski gücünde değil, özellikle teleport mesafesi değişince agresif pick’lerde çok zorlanıyor. Şu an meta’da Jett yine yükselişte, özellikle Operator kullananlar için çok avantajlı. Neon da hızlı oynayan, entry seven oyuncular için gayet iyi durumda, özellikle Phantom tercih ediyorsan Neon senin tarzına daha uygun olabilir.

Reyna-Killjoy ikilisinden geldiğine göre sen zaten aim ve pozisyonu iyi kullanıyorsundur, bence Neon’la oynamayı dene. Harita durumuna göre (mesela Bind veya Split gibi dar alanlı maplerde) Killjoy tut, ama açık alanlı maplerde Neon ile oynamak hem zevkli hem etkili olur.

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
    X