Question2Answer sayfa mobil uyumlu değil hatası benimde başıma geldi uzun uğraşlar üzerine sorunu giderdim sorunun kaynağını bulup giderdim bu sorunu yaşayanlar için umarım işine yarayacaktır
Question2Answer SnowFlat temasını kullanıyorum ve onun sorununu gidermek için alttaki adımları takip ederseniz büyük ihtimal sorununuz giderilecektir

yapmanız gereken SnowFlat temasındaki qa-styles.css dosyasını açın
Bulun ve altta verdiğim kod ile değiştiriniz
Üstte verdiğimiz kodları ekleyip değiştiriniz değiştirdikten sonra tekrar mobil sorgulama bölümünden sitenizi sorgulayıp test edebilirsiniz
Question2Answer SnowFlat temasını kullanıyorum ve onun sorununu gidermek için alttaki adımları takip ederseniz büyük ihtimal sorununuz giderilecektir
yapmanız gereken SnowFlat temasındaki qa-styles.css dosyasını açın
Kod:
.qa-sidepanel { width: 280px; height: 100%; position: fixed; right: -280px; top: 0; overflow-y: auto; z-index: 99999; background: #fff; transition: all 0.15s ease; box-shadow: 0 0 0 0 transparent; }
Kod:
qa-sidepanel { display: none; width: 280px; height: 100%; position: fixed; right: -280px; top: 0; overflow-y: auto; z-index: 99999; background: #fff; transition: all 0.15s ease; box-shadow: 0 0 0 0 transparent; }
Üstte verdiğimiz kodları ekleyip değiştiriniz değiştirdikten sonra tekrar mobil sorgulama bölümünden sitenizi sorgulayıp test edebilirsiniz